O supa pentru primavara asta cu pretentii! Usoara pentru stomacul nostru si relaxanta pentru trup!
Pregatiti-va de un somn bun dupa ea!
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 lingura grasime de pui
- vegeta
- piper
- paste pentru supa in forma de floricele
- o legatura de patrunjel
Se pun morcovii la fiert. In tot timpul in care fierbem pentru supa focul sa fie pe mic, numai si numai pe mic pentru ca asa o sa aveti o supa limpede.
Cand sunt aproape fierti se pune grasimea de pui.
Separat se pune apa la fiert cu 1/2 lingura de ulei. Cand fierbe apa se pun "floricele" si se amesteca putin ca sa nu se lipeasca. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se dau prin cateva jeturi de apa rece, ca sa se opreasca din procesul de fierbere.
Focul la supa se opreste cand au fiert si morcovii, se adauga "floricelele" in supa, se pune piper si vegeta, si patrunjelul tocat marunt.
La fel de gustoase sunt si celalalte retete din sectiunea Ciorbe si supe!