Ingrediente:
- 8 ciuperci mai mari
- 4-5 felii de sunca de pui
- 4 bucati de branza topita (cautati un tip de mai buna calitate care nu curge in cuptor, trebuie sa se rumeneasca)
- 1 ou
- 5-6 masline
- Piper
- Boia
- Cascaval
- Praf de usturoi
Mod de preparare:
Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la
scurs.
Branza topita se taie in doua ca sa fie cate o
jumatate pentru fiecare ciupercuta.
Se pune sunca dupa aprecierea voastra, se pun cateva
bucatele de masline, boia, piper si praf de usturoi.Se bate oul si se pune cate putin in fiecare “cosulet”, se
pune branza topita si apoi cate o bucatica de maslina.
Se pun la cuptor pentru 20-30 minute la foc mediu.
Se scot si se presara peste ele putin cascaval dat
prin razatoare
La fel de gustoase sunt si celalalte aperitive !