Pentru ca iubesc cus cus-ul si ciupercile combinatia asta mi se pare delicioasa. Si e si o mancarica de post usoara si rapid de facut.
Ingrediente:
- 2 borcane de 400 de grame de ciuperci
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ardei galben
- ½ legatura de ceapa (doar coada verde o punem)
- 1 ceapa mica
- 2 linguri bulion
- Piper
- Sare
- Boia dulce
- 250 grame de cus-cus
- 2 si ½ linguri de ulei
Mod de preparare:
Cand au inceput sa se inmoaie adaugam ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam si ceapa verde.
Mai lasam 1-2 minute si adaugam ciupercile.
Dupa 5 minute adaugam bulionul. Si le lasam sa fiarba pana
cand sunt gata si ciupercile. Eu am avut ciuperci de la borcan si s-au facut
mai repede. Testati-le! Pana cand fierb si ciupercile preparam si cus cus-ul. La o
masura de cus cus punem doua de apa.
Noi le-am servit cu o
salata de rosii, castraveti si ridichi.
Pofta buna!