Foietaj cu sunca si cascaval


Aveti pofta de ceva sarat si super gustos? In cateva minute puteti sa va faceti aceste pachetele cu sunca si cascaval si o sa va satisfaceti pofta...

Ingrediente:
  • 800 gr foietaj Bella (eu cumpar de obicei acest tip de foietaj deoarece creste foarte fain)
  • 300 gr sunca
  • 200-250 gr cascaval
  • 1 ou
  • Susan
  • Apa

Mod de preparare:

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten il taiem in bucati dreptunghiulare.

Adaugam sunca peste aluat, apoi si cascavalul. Dupa ce le-am pus cu mana sau cu o pensula mica umeziti marginile aluatului ramase de pe langa sunca si cascaval, acest lucru nu o sa permita foietajului sa se desfaca in cuptor. 


Dupa ce am umezit marginile, apasam cu mana ca sa inchidem pachetelul cu sunca .



Se aseaza intr-o tava lasand generos spatiu intre ele pentru ca o sa creasca.


Inainte de le introduce in cuptor le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan. 


 Le lasam in cuptorul preincalzit la foc mediu pana cand se rumenesc.


Pofta buna! 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment