Chiftelute din dovlecei






Cand vrei ceva simplu si rapid, fara prea mult efort, asta e solutia!

Ingrediente:
- 1 dovlecel
- sare;
- piper;
- 1 lingura ulei

Mod preparare:

Curatati dovlecelul, razaliti-l prin razatoare mica/fina, stoarceti-l nu, dar nu exagerati.
Adaugati sare, pier si orice alt condiment va place voua.
Formati chiftelutele si puneti-le in cuptorul incalzit in prealabil pe foc mediu, intr-o tava in care ati pus hartie de copt.
Lasati-le, eventual puteti sa le intoarceti o data, pana cand sunt facute ( in functie de cat de mari le faceti, cat de bine incalzeste cuptorul vostru). Incercati una sau luati-le cand sunt rumene bine. Lasati-le sa se "racoreasca " putin, si le puteti consuma cu rosii/tomate, sau orice alte legume care va plac.

INFO! Reteta recomandata si pentru ziua de VITAMINE din Dieta Rina!





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment