Supa de legume de post



Se intampla uneori sa nu vei sa auzi de carne in mancare. Si atunci vrei ceva usor, si hranitor si rapid, si simplu. Cam multe, nu? Ei, asta-i reteta potrivita.

Ingrediente:
- ceapa
- ardei (2/3 culori)
- morcovi
- patrunjel si leustean proapat
- ardei iute
- 1-2 linguri ulei (in functie de cantitate pe care vrei sa o prepari)


Mod preparare:

Nu v-am oferit cantitatile pentru ca e o chestie de gusturi, alegeti voi cantitatea pe care o doriti, in functie de leguma care va place cel mai mult, sau adaugati si alte legume dupa voia voastra.
 Curatati legumele si spalati-le, tocati-le marunt (sau cum va place),
 Adaugati uleiul in oala, puneti ceapa, lasati 30 secunde pe foc mediu, adaugati 1/2 cana de apa.
Lasati sa scada jumatate din apa respectiva, amestecand din cand in cand.
Adaugati ardeiul, morcovul si ce mai doriti sa puneti acolo.
Punet-ti apa peste legume, si lasati sa fiarba la foc mediu.
La final, dupa ce opriti focul, spalati si tocati marunt niste patrunjel si leustean, adaugati-le in ciorba. Condimentati cu sare, piper si alte condimente pe placul vostru.

Pofta buna!

INFO! Reteta recomandata si pentru ziua de VITAMINE din Dieta Rina!




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment