Shaworma cu carne de porc


Daca vrei o varianta mai sanatoasa si mai usor de digerat pentru Shaworma, incearca varianta asta.

Ingrediente: 
- Cotlet de porc / Pulpa fara grasime + Condimente (sare, piper, usturoi pudra, boia, maghiran, ghimbir)
- 1 lingura ulei
- Varza
- Usturoi
- Lipie libaneza 
- Castraveti murati
- Sos de rosii / Bulion

Mod preparare:

Spalati carnea, tocati-o in bucati/fasii inguste. Condimentati carnea.
Puneti uleiul intr-o tigaie antiaderenta,adaugati si carnea si amestecati din cand in cand, pana cand carnea e fripta.
Tocati varza si taiati castravetii murati feliute.
Pregatiti lipiile si preparati sosul cu usturoi (amestecati sos de rosii cu usturoi maruntit fin).
Puneti lipia la cuptorul cu microunde 20 secunde (devine maleabila si astfel mai usor de rulat).
Intindeti lipia si adaugati carnea, varza, castravetii si sosul. (in orice ordine vreti voi).

Rulati lipia, strangeti bine, si prindeti-o in capat cu niste folie de aluminiu (sa nu curga sosul si ingredientele si sa nu se desfaca).

Pofta buna!

INFO! Reteta recomandata si pentru ziua de PROTEINE din Dieta Rina!








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment