Tort cu crema, banane si frisca


 Te grabesti si n-ai idee ce sa faci bun? Te ajut eu! 
Nu e deloc greu..
E pufos, foarte usor pentru stomacel, aromat!
Ingrediente:
  • 1 litru frisca
  • 2 budinci de vanilie
  • 1 kg banane
  • 1 punga de jeleuri (imitatie capsuni)
Pentru blat: gasiti aici reteta.
Pentru sirop: gasiti aici reteta.
Crema:
Preparati budincile precum indicatiile de pe plic, dar adaugati mai putin lapte cu 50-80 ml decat cantitatea indicata. Dupa ce acestea s-au racit, amestecati-le cu 600 ml de frisca batuta.
Asamblati tortul: blatul, siropul, crema, un strat de banane taiate pe lung, iarasi crema, cealalta parte din blat, iarasi sirop. imbracati totul cu frisca ramasa, si decorati dupa bunul plac.
Va pup dragii mei!





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarii: