Friptura cu coriandru, rozmarin si vin alb



De obicei noi facem fripturica duminica! Parca asa ne-am obisnuit...insa friptura asta merge facuta in orice zi din saptamana! rapida si foarte aromata, sigur iti va cucerii musafirii, sositi pe neasteptate sau nu. 
Eu am profitat din plin de rozmarin si de boabele de coriandru, care au oferit carnii o aroma extraordinar de buna! Va recomand din suflet sa nu treceti peste coriandru!
Ingrediente:
  • carne de pui
  • carne de porc
  • coriandru
  • rozmarin
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • pasta de ardei ( sau de tomate )
  • 200 ml vin alb
Stropiti carnea cu putin ulei, condimentati-o cu rozmarin, sare, piper, si boabe de coriandru prajite putin inainte, pentru a-i intensifica aroma. Puneti cu o lingura pasta de ardei, si  3/4 din vin. Si completati cu apa.
Puneti la cuptor la foc mediu. Verificati din cand in cand.
Inainte cum 20 min adaugati si restul de vin.
Opriti cuptorul dupa ce au expirat cele 20 de minute.
Pofta buna dragii mei!





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment