Recent Posts

Pulpe de pui cu sos


Pulpele astea au iesit fragede si suculente si mega aromate! Le puteti servi alaturi de aproape orice garnitura, noi le-am servit cu chiftelute din cartofi!
Foarteeeee bunnn!:)



Ingrediente:
  • 6 pulpe de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • 3/4 cana de vin alb
  • 3 linguri bulion
  • 1 ingura pasta ardei (de casa)/pasta de tomate
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
  • apa
Mod de preparare:

Se pune ceapa 2 minute in ulei fierbinte sa se inmoaie putin, se adauga pulpele si se lasa pana cand se schimba culoarea carnii, aproximativ 4-5 minute.
Se adauga vinul si apa cat sa acopere pulpele si se lasa 20 minute pe foc mic! Se adauga bulionul, pasta de ardei, boiaua, piperul si sarea.  Se lasa pe foc mediu pana cand pulpele sunt fierte, apa scade, si se formeaza un sos consistent.

Pofta buna dragii mei!





0 comentarii: