Pulpe de pui cu sos


Pulpele astea au iesit fragede si suculente si mega aromate! Le puteti servi alaturi de aproape orice garnitura, noi le-am servit cu chiftelute din cartofi!
Foarteeeee bunnn!:)



Ingrediente:
  • 6 pulpe de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • 3/4 cana de vin alb
  • 3 linguri bulion
  • 1 ingura pasta ardei (de casa)/pasta de tomate
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
  • apa
Mod de preparare:

Se pune ceapa 2 minute in ulei fierbinte sa se inmoaie putin, se adauga pulpele si se lasa pana cand se schimba culoarea carnii, aproximativ 4-5 minute.
Se adauga vinul si apa cat sa acopere pulpele si se lasa 20 minute pe foc mic! Se adauga bulionul, pasta de ardei, boiaua, piperul si sarea.  Se lasa pe foc mediu pana cand pulpele sunt fierte, apa scade, si se formeaza un sos consistent.

Pofta buna dragii mei!





Reacţii:

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Inscrie-te pentru retete noi

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Bucatareste cu Laura | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com