Ciuperci umplute - la cuptor





Ingrediente:
  • 8 ciuperci mai mari
  • 4-5 felii de sunca de pui
  • 4 bucati de branza topita (cautati un tip de mai buna calitate care nu curge in cuptor, trebuie sa se rumeneasca)
  • 1 ou
  • 5-6 masline
  • Piper
  • Boia
  • Cascaval
  • Praf de usturoi

Mod de preparare:

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs.
Se pun intr-o tava cu foaie de copt.


Branza topita se taie in doua ca sa fie cate o jumatate pentru fiecare ciupercuta. 



Se pune sunca dupa aprecierea voastra, se pun cateva bucatele de masline, boia, piper si praf de usturoi.Se bate oul si se pune cate putin in fiecare “cosulet”, se pune branza topita si apoi cate o bucatica de maslina. 




 Se pun la cuptor pentru 20-30 minute la foc mediu.

Se scot si se presara peste ele putin cascaval dat prin razatoare





La fel de gustoase sunt  si celalalte aperitive !

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment