Ciuperci cu legume si cus-cus



Pentru ca iubesc cus cus-ul si ciupercile combinatia asta mi se pare delicioasa. Si e si o mancarica de post usoara si rapid de facut. 
Ingrediente:
  • 2 borcane de 400 de grame de ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • ½ legatura de ceapa (doar coada verde o punem)
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri bulion
  • Piper
  • Sare
  • Boia dulce
  • 250 grame de cus-cus
  • 2 si ½ linguri de ulei


Mod de preparare:

Se pun la calit ardeii tocati marunt. 


 Cand au inceput sa se inmoaie adaugam ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam si ceapa verde. 


Mai lasam 1-2 minute si adaugam ciupercile.   


Dupa 5 minute adaugam bulionul. Si le lasam sa fiarba pana cand sunt gata si ciupercile. Eu am avut ciuperci de la borcan si s-au facut mai repede. Testati-le!  Pana cand fierb si ciupercile preparam si cus cus-ul. La o masura de cus cus punem doua de apa.

Cand sunt gata ciupercile le amestecam cu cus cus-ul si punem piper, boia si sare.
 Noi le-am servit cu o salata de rosii, castraveti si ridichi.
Pofta buna! 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment