Din pacate nu am reusit sa fac pozele mai bune, eram cam in graba cand am facut snitelele. Era ziua mea si am facut mai multa mancarica, iar la capitolul poze am ramas in urma.:) Dar la gust..?..Super!:) Crocante in exterior si moi in interior! Hm...
Ingrediente:
- 2 bucati de piept de pui
- 1 punga de fulgi de porumb Fortza
- 300 gr pesmet
- 100 ml lapte
- Boia
- Piper
- Sare
- 4 oua
- Faina
- Ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie bucatele, se bat snitelele si se
condimenteaza cu sare, boia si piper si se lasa la frigider pentru 30 minute.
Fulgii de porumb se sfarma cu o lingura, sau cu mana si se
adauga pesmetul peste fulgi.
Intr-un castronel se
face un amestec din oua, lapte si 3-4 linguri de faina pana cand devine un
aluat mai moale, asemanator cu cel de la clatite.
Se pune tigaia pe foc si uleiul la incins.
Snitelele se dau apoi prin faina, aluatul din oua, lapte si
faina, si in final prin fulgii de porumb apasand usor ca sa se lipeasca bine fulgii si se pun in uleiul incins.
Recomand sa schimbati uleiul de cate ori observati ca
snitelele nu mai au culoarea aurie, pentru ca asta inseamna ca uleiul s-a ars
si atunci snitelele o sa aiba o culoare urata.
Pofta buna!
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereFoarte gustoase!
RăspundețiȘtergere