Pulpa de porc cu sos

 
Ideala pentru o zi de duminica sau o masa in familie, aceasta reteta se poate servi cu diferite garnituri, in functie de preferinte! Dupa parerea mea, ar merge perfect cu o salata verde si alte legume proaspete! Voi ce garnituri preferati?!


Ingrediente:
  • 400-500 gr pulpa de porc fara os
  • 200 ml vin
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita patrunjel (sau o legatura de patrunjel proaspat)
  • ½ lingurita menta
  • ¼ lingurita praf de chilli
  • 1/2lingurita oregano
  • ¼ lingurita piper
  • ½ lingurita boia dulce
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • ulei
  • apa

Mod de preparare:



                                          

                  Se spala carnita  si cu ajutorul unor servetele se absoarbe apa de pe ea.

 Intr-o cratita se pune ulei, iar cand uleiul e incins se pune carnita si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.

  Dupa ce carnea a prins putina culoare se pune un pahar de apa, cat sa acopere bine carnita si se adauga si vinul. Se lasa sa fiarba la foc mic sa se patrunda carnea si sa se fragezeasca.
 Cand e fiarta carnita se pune bulionul, se amesteca si apoi se pun condimentele.



Gustati ca sa obtineti exact gustul care va place.




Se poate servi cu salata de legume sau cu legume sotate sau cu ce aveti voi la indemana!)
Pofta Buna!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu